MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Tandriemen | Speciale & maatwerk riemen |

 

Speciale & maatwerk riemen

 

MAK Aandrijvingen, Megadyne Tandriemen Speciale & maatwerk riemen, Megaflex, Megapower, Megalinear.

Coatings

Megadyne biedt een verscheidenheid aan coatings in polyurethaan, elastomeer, schuim, PVC en andere unieke oplossingen: de keuze van de juiste coating is afhankelijk van het toepassingsgebied en de specifieke eisen. Sommige coatingsmaterialen worden tijdens de productie in een homogene structuur aan de riem aangebracht, andere worden later toegevoegd, met behulp van verschillende methoden (lijmen, spuiten of vulkanisatieproces). Verschillende coatings, verschillende eigenschappen: hoge of lage wrijvingswaarde, zuur- en waterbestendig, elastisch, zacht of hard. Door de verschillende eigenschappen kunnen banden met coating worden gebruikt in verschillende industrietoepassingen.

 

Meenemers

MEGALINEAR en MEGAFLEX-tandriemen kunnen op maat worden gemaakt met aan de achterzijde gelaste profielen. De vorm van de meenemers wordt bepaald door de transporttaak en de vorm van de transportgoederen. Met behulp van onze flexibele productiemogelijkheden kan Megadyne elke meenemer vorm ontwerpen die aan de specifieke eisen van de klant voldoet:

 

De meenemers worden bevestigd met behulp van hoogfrequente trillingen, spiegellassen, infraroodlassen en chemische verlijming.

 

False Teeth

Voor toepassingen waarbij een gelaste meenemer of profielvorm niet voldoet aan de ontwerpeisen. Megadyne’s Fasle Teeth (FTS) kan het antwoord zijn. Megadyne's FTS is roestvrijstalen hardware die een eenvoudige mechanische bevestiging mogelijk maakt van niet alleen urethane meenemers, maar ook andere materialen zoals staal, plastic en hout. FTS is beschikbaar voor AT10, H en AT20 pitch MEGALINEAR, MEGAFLEX en MEGAPOWER riemen. FTS is een unieke ontwerpmogelijkheid voor meenmers en andere profielvormen die vaak moeten worden verplaatst of vervangen, samen met toepassingen waarbij een gelaste meenemer niet bestand is tegen hoge belastingen.

 

Aanpassingen

Procesverbeteringen, deskundig personeel, een 'can-do' houding en voortdurende investeringen in kapitaalgoederen stellen Megadyne in staat om voorop te blijven lopen bij nieuwe ontwerpontwikkelingen en het leveren van oplossingen aan klanten in het hele spectrum van industrieën die wij bedienen. Naast materiaal- en processelectie van de basisriem, kan Megadyne onze riem volledig op maat maken met de volgende bewerkte aanpassingen:

 

Vraag ons OEM-team om uw oplossing te vinden.

 

 

MAK Aandrijvingen, Megadyne Tandriemen Speciale & maatwerk riemen, Megaflex, Megapower, Megalinear.

 

 

Downloads

 

Megadyne tandriemen en poelies    Megadyne productoverzicht | Megadyne Megaflex | Megadyne Megapower belts | Megadyne Megalinear belts
MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.